Comencen a obrir les carreteres a Alzira i ara preocupa el nivell del riu Sellent al seu pas per CÓrcer

Lunes, 5 de diciembre de 2016 | e6d.es
• El 112 ha avisat fa uns moments a les localitats de CÓrcer i Cotes per la pujada prevista del cabal del riu Sellent a partir de les 17:00 hores

Segons informa la Diputació de València les carreteres del terme municipal d'Alzira ja han obert la circulació al trànsit. Cal circular amb precaució en la CV-505 i en la CV-506.
L’Ajuntament de Carcaixent informa que està tallada la circulació en la CV5741 a l'altura del baden de Biosca i també la zona del camí de la Font del Botet. A més es prega circular amb precaució per la zona de Vilella, la CV570 (camí a la Barraca) i la CV543 (Cogullada-Ermita).
Per altra banda Protecció Civil avisa que continuem amb els següents camins tallats: de Serratosa, El Raconet, de Sant Joanet, Arenal, Forn de la Punta i les vies de servici entre les rotondes de la circumval•lació de Villanueva de Castellón i Alberic.
També preguen i recomanen que es respecten les tanques i la senyalització que s'han posat amb motiu de les zones inundades o inundables. El 112 ha avisat fa uns moments a les localitats de Càrcer i Cotes per la pujada prevista del cabal del riu Sellent a partir de les 17:00 hores. Continuarem informant puntualment de totes les incidències que es vagen produint.
E6D