Comença la campanya d'animació lectora de la Bibliopiscina de l'Alcúdia

Viernes, 10 de julio de 2015 | e6d.es
• Vicent Cortés actua hui amb l’espectacle “contar per contar, cantar per cantar”

._000238

._000346
El passat divendres 3 de juliol va donar inici la campanya d’animació lectora 2015. La coneguda com a Bibliopiscina, va tindre com a primer convidat l’actuació de Les Bruixes Maduixes, amb l’espectacle “Contes per salvar el planeta”. Aquesta corporació associativa integrada per professionals de la narrativa infantil i juvenil porten més de 6 anys difonguen la pasió per la lectura i l’educació. En aquesta última ocasió els trobarem a la piscina municipal, on un gran nombre de xiquets i joves jugaven dins i fora de l’aigua, mentre l’espectacle anava ultimant les preparacions en un dia ben calorós, típic d’estiu. Una vegada estigué tot preparat, només calia esperar als més menuts: els alumnes de primària de l’escoleta d’estiu.
Arribaren vora 100 xiquets i xiquetes somrient en companyia dels seus tutors i prompte s’assegueren a l’ombra entorn l’escenari en moltes ganes de sentir els contes. Durant quasi dues hores, els xiquets gaudiren d’aquesta activitat, on interactuaren amb els personatges fantàstics dels contes i aprengueren la importància de la lectura així com la necessitat de cuidar el medi ambient i ser més ecològics.
El pròxim divendres 10 juliol, a les 12 de matí, a la piscina municipal actuarà Vicent Cortés, amb l’espectacle “contar per contar, cantar per cantar”.
Ajuntament de l'Alcúdia