Clásica Urbana S.L. reclama a l'Ajuntament de La Pobla Llarga el pago de 96.331,99 €

Jueves, 4 de febrero de 2016 | e6d.es
• Entrevista a Ximo Vidal, portaveu i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de La Pobla Llarga


._000006
 
La urbanització de la segona fase del polígon industrial de la Pobla Llarga va ser realitzada per aquesta empresa fa ara uns set anys. No realitzar el pagament en temps i forma per part de l’Ajuntament de les obres realitzades  va ser motiu de denúncia als tribunals i en juny de 2014, l’Ajuntament de la Pobla Llarga, va ser condemnada a pagar 96.331,99 € per interessos de demora. Ara, reclama al jutjat, el pagament d’aquest sentència en el termini de 10 dies i si no es realitza el pagament, imposar a l’Ajuntament una multa coercitiva d’entre 150 € i 1500 €. 
“L’ex-alcalde Rafael Soler, ja ens va dir en un ple municipal on vàrem presentar al poble totes les sentències que varen aflorar durant l’auditoria realitzada, per valor de 620.000 euros, que hi havia més i per desgràcia així ha sigut” comenta el portaveu de l’equip de govern Ximo Vidal.
A la Pobla Llarga, durant les legislatures del Partit Popular, Clasica Urbana i molt especialment Construcciones Francés han estat treballant assíduament. Hui, el Grup Municipal Socialista, ha fet públic, que presentarà a tots els Grups Municipals durant la sessió de la Comissió Informativa Promoció Económica i Ocupació, la creació d’una Comissió d’Investigació amb l’objectiu d’estudiar els contractes amb Construcciones Francés que ha pogut arribar a cobrar de la Pobla Llarga fins a 2 milions d’euros.
Ajuntament de La Pobla Llarga
._000385