Ciutadans Alzira demana que es prenguen mesures per a solucionar els talls de llum en l’Alquerieta

Sábado, 15 de enero de 2022 | e6d.es
• Miguel Vidal: “Els veïns, que paguen la seua electricitat, no han de patir apagades a les seues cases perquè alguns tenen enganxaments il·legals”

._000851
El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha demanat que “es prenguen mesures per a solucionar els talls de llum en l’Alquerieta”. “No pot ser que els veïns patisquen apagades contínues perquè en el barri hi ha enganxaments il·legals; no poden pagar justos per pecadors”, ha destacat.
A més, el regidor de la formació taronja ha lamentat que “les queixes veïnals de fa uns mesos no hagen fet efecte”. “És urgent que l'equip de govern i l'empresa responsable prenguen mesures perquè aquests talls d'electricitat deixen de produir-se”, ha exigit.
Finalment, Vidal ha recordat que “els veïns d'aquest barri d'Alzira també pateixen una constant inseguretat”. “Ens adonem que la legalitat no s'aplica per igual a tots”, ha assegurat l'edil de Cs, al mateix temps que ha defensat que “aquests veïns paguen els seus impostos com la resta i té dret a viure en un barri segur i sense talls de llum”.  
Ciutadans Alzira ._000625
._000852