Cinema i música reunixen a famílies senceres a Carcaixent

Martes, 7 de mayo de 2019 | e6d.es
• El concert, promogut per l'Ajuntament, va començar al·ludint als inicis del cinema amb la projecció de dos fragments de pel·lícules del cinema mut

._000634

._000640
El passat 5 de maig, coincidint amb el Dia de la Mare, va tindre lloc, comés habitual des de fa alguns anys, el concert commemoratiu del Dia Internacional de la Família, constituït com a tal, per l'Assemblea General de les Nacions Unides en 1993, cada 15 de maig.
En aquesta ocasió, la Banda Juvenil de la Lira i Casino carcaixentí va oferir un espectacular concert en què es va ratificar quant important és el paper de la música en el sèptim art.
El concert, promogut per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Carcaixent, va començar al•ludint als inicis del cinema amb la projecció de dos fragments de pel•lícules del cinema mut. Quelcom que va servir per a, no sols plasmar com ha evolucionat la conjunció música i cine al llarg de la història, sinó donar a conéixer, sobretot ara que està de moda gravar en la localitat, l'existència d'una pel•lícula, denominada Valor, rodada en ella al voltant de 1928.
Esta breu introducció va donar pas al verdader espectacle audiovisual, en el que la secció juvenil de la Societat Musical d'esta ciutat de la Ribera Alta, davall les magnífiques directrius del seu director titular, Agustí Martínez Caballero, va delectar a la gran quantitat de públic que es va congregar al Teatre D. Enrique, el qual, va disfrutar escoltant en directe, les bandes sonores de famoses pel•lícules. Harry Potter, Gladiator o El Senyor del sanells, són només una breu referència dels temes que van en candil•lar als presents i que van servir per a ovacionar tant als músics com al seu director pel treball realitzat.
El concert es repetirà diumenge que ve, 12 de maig, a les 11’30h., a la Residència de la tercera Edat Mare de Déu de les Aigües Vives.
Esther Cepero