Cinc falles de Sueca guardonades pels seus llibrets

Miércoles, 8 de marzo de 2023 | e6d.es
• En el concurs d'ús i promoció del valencià de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports

._000562
La Conselleria d'Educació, Cultura i Esports va  fer públic aquest passat divendres, 3 de març, el llistat de guanyadors del concurs d'ús i promoció del valencià per als llibrets de falla 2023 que, anualment, convoca l'administració pública.

Enguany han sigut cinc les falles de la Junta Local Fallera de Sueca les que han resultat guardonades d'entre els 80 llibrets premiats.

La falla Xúquer ha sigut la comissió  amb un premi més alt, concretament el 10, amb el llibret : "El petit príncep no entén el món actual " seguidament de la falla Bernat Aliño en la 13 posició, amb un llibret dedicat a "El dia i la nit" amb totes les col·laboracions en podcast.

Així mateix, la falla El Portal ha obtingut el 40é premi amb un llibret dedicat al teatre i que porta per títol "Catarsi"  mentre que la falla Plaça de Cervantes s'ha alçat amb 41é guardó amb el seu llibre titulat "Amunt".

Per part seua, la falla Av. 18 de juliol ha aconseguit el premi 58é,  amb el llibret que porta per títol "Comença la partida".

El lliurament d'aquests guardons, per part de la Fallera Major de València 2023, Laura Mengó, es durà a terme divendres 10 de març, a les 17 hores en el Palau de les Arts Reina Sofia a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Seguim fent Cultura, lletres, falles i llibrets!!
Junta Local Fallera Sueca