Cinc estudiants reben el Premi Extraordinari al Rendiment AcadŔmic a Almussafes

Viernes, 15 de octubre de 2021 | e6d.es
• Es tracta de tres exalumnes del CEIP Almassaf i de dos del CEIP El Pontet, els qui van finalitzar el tercer cicle d'educaciˇ primÓria amb una nota mitjana de deu

._000006
La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport va publicar, ahir dimecres 13 d'octubre, la resolució de concessió dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària corresponents al curs educatiu 2020-2021. Els dos centres públics d'educació primària d'Almussafes compten enguany amb exalumnes guardonats. Es tracta dels estudiants Xavier Iborra Mora, Ruth Ludeña Baldoví i Jordi Mañe de la Fuente, del CEIP Almassaf, i d'Ainhoa Cristina Moran Álava i Nestor Quesada Palop, del CEIP El Pontet. Els cinc rebran el seu diploma a l'excel·lència en un en un acte acadèmic organitzat a aquest efecte.
Els col·legis públics Almassaf i El Pontet d'Almussafes celebren la concessió del reconeixement al rendiment acadèmic de cinc dels seus antics estudiants. En concret, en la resolució de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació publicada ahir dimecres, 13 d'octubre, en el DOGV, els exalumnes del centre educatiu Almassaf, Xavier Iborra Mora, Ruth Ludeña Baldoví i Jordi Mañe de la Fuente, i els antics estudiants del Pontet, Ainhoa Cristina Moran Álava i Nestor Quesada Palop, apareixen en el llistat dels guardonats amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària del curs 2020-2021.
Aquesta és l'onzena convocatòria d'uns guardons amb els quals la Generalitat Valenciana ha reconegut el treball i els resultats de tots els escolars que van finalitzar els seus estudis de primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat l'any passat acadèmic 2020-2021 amb una nota mitjana de 10.
Els cinc rebran diplomes a l'excel·lència expedits per la Conselleria d'Educació i el premi extraordinari obtingut constarà en els seus historials i expedients acadèmics.
Ajuntament d'Almussafes

 

._000791

._000525