CCOO denuncia la falta d’un responsable de la Conselleria de Sanitat al Departament de La Ribera

Martes, 29 de septiembre de 2015 | e6d.es
• "Som la única comarca valenciana que no té directius i no sembla que esté en l’agenda de la Conselleria el seu nomenament"


._000329._000377
 
El sindicat CCOO denuncia la falta d’un responsable de la Conselleria de Sanitat al Departament de La Ribera des de 12 de Juny. Som la única comarca valenciana que no té directius i no sembla que esté en l’agenda de la Conselleria el seu nomenament. Des d’este sindicat volem denunciar el secretisme i la falta d’informació dels últims mesos. A data de hui encara desconeixem quan se va a nomenar el nou Comissionat/da, fet que ens sembla preocupant, ja que portem més de 100 dies sense cap representant de la Conselleria de Sanitat en La Ribera.
¿Qui està controlant a l’empresa que gestiona la sanitat comarcal? ¿Qui està vetllant perquè s’acompleixca el plec de condicions? ¿Qui està supervisant tots els canvis organitzatius i de personal que estan realitzant-se en l’Hospital de La Ribera? Des de que han canviat els accionistes de Ribera Salud, estan efectuant-se canvis en la gestió del Hospital de La Ribera sense cap supervisió de la Conselleria de Sanitat. CCOO considera que està havent una falta de previsió i un incompliment de les obligacions que té l’Administració de vigilar que Ribera Salud done una prestació sanitària de qualitat a la població.
En estos moments de canvis és molt important el control que deu d’exercir la figura del Comissionat/da. CCOO lamenta que no siga una prioritat per a la Conselleria de Sanitat tindre un interlocutor que verifique que l’Empresa que gestiona la Sanitat en el Departament de Salut de La Ribera està acomplint el plec de condicions i demanem que accelere el nomenament del Comissionat/da per a garantir una Sanitat pública i de qualitat.
CCOO