Castelló i la Societat Musical Lira Castellonera reben a les bandes musicals de tota la Ribera Alta

Lunes, 8 de mayo de 2023 | e6d.es
• L’acte finalitzà, amb més de mil músics, interpretant el pasdoble compost per Rafa Grau Vilar, LiraFest, a la Plaça de l’Ajuntament

._000410
Aquest any, la Societat Musical Lira Castellonera i la localitat de Castelló han sigut anfitriones de la IX Trobada de Bandes de la Ribera que organitza la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana.
Van rebre la visita de les 21 bandes dels pobles de la Ribera Alta: Alzira, Alberic, Guadassuar, Benifaió, Carcaixent, La Pobla Llarga, L’Alcúdia, Sant Joanet, Carlet, Alginet, Rafelguaraf, Massalavés, Benimodo, Benimuslem, Alcàntera, Algemesí, L’Ènova i La Barraca d’Aigües Vives amb els alcaldes o alcaldesses, els presidents o presidentes de les distintes agrupacions, així com les seues direccions artístiques.
L’acte consistí en fer una solemne cercavila pels carrers de Castelló  i totes les bandes es reuniren en la Plaça de l’Ajuntament on se’ls va fer un obsequi per la seua participació que quedà reflectida en els seus estàndards.
Després, més de mil  músics interpretaren conjuntament l’estrena del pasdoble compost per Rafa Grau Vilar, LiraFest, per celebrar aquest dia i aquest acte.
“És un plaer celebrar aquest acte per a la Societat Musical Lira Castellonera amb la gran col·laboració del nostre Ajuntament, que ens ha recolzat en tota l’organització i patrocini”, ha manifestat Eliseo Pla, president de la Societat Musical Lira Castellonera.
E6D
 
 


._000905