Cartes al director
Per a quan transport públic entre La Barraca d’Aigües Vives i Alzira?

Viernes, 22 de julio de 2022 | e6d.es
• Per què no es configura una línia de l'autobús urbà, cada cert temps, que passe per La Barraca d’Aigües Vives? Per exemple, cada 3 hores

 

Els veïns de La Barraca d’Aigües Vives venim patint des de fa molt temps l'absència de transport públic que permeta desplaçar-se als pobles d'al voltant, més concretament a Alzira, on es troben la majoria de serveis i transbords a altres municipis.
Cal recordar que La Barraca d’Aigües Vives, fins i tot sent una entitat menor local, és terme municipal, en part, d'Alzira. Per què no es configura una línia de l'autobús urbà, cada cert temps, que passe per La Barraca d’Aigües Vives? Per exemple, cada 3 hores.
Aquesta simple mesura, que no suposaria una notable inversió, facilitaria que els veïns tingueren un mitjà de transport públic que permeta desplaçar-se a Alzira per a atendre altres serveis i menesters.
Cal recordar que en el municipi de la Barraca d’Aigües Vives hi ha molta gent gran que manca de vehicle propi i, a més, no es disposa de serveis essencials per al dia a dia com; per exemple, entre altres, entitats bancàries.
No crec que siga difícil posar una solució a aquest problema que, l'any 2022 conforme està tot d'avançat, és ridícul que no hi haja un simple servei públic d'autobús per a poder moure's pel mateix terme municipal d'Alzira.
Un veí de La Barraca d’Aigües Vives 

 
Nota: l'autor/a d'aquest correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s'ha identificat davant la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, el publiquem i respectem la seua llibertat d'expressió.