Carlos Valiente, millor Perruquer d’Espanya per segona vegada en la seua carrera

Miércoles, 26 de octubre de 2022 | e6d.es
• La seua companya i subdirectora del saló d'Algemesí Alba Andreu s'ha convertit en la Perruquera Revelació Espanya 2022

._000502
Carlos Valiente ha sigut nomenat millor Perruquer Espanyol de l’any 2022, per segona vegada en la seua carrera i ha marcat una fita històrica en convertir-se en l'únic perruquer de la història dels premis a tindre dos premis Fígaro en aquesta la categoria estrela (l'única en la qual es vota la trajectòria professional durant l’any de celebració dels premis).
D'altra banda, la seua companya, Alba Andreu s'ha alçat amb el premi a la Perruquera Revelació 2022, que s'atorga a la professional, menor de 28 anys, amb major projecció d’Espanya. Alba es converteix en el tercer membre de l'equip de Salons CV (després de David Pastor i Brian Sanchis) en aconseguir aquest prestigiós guardó.
Amb els dos premis aconseguits enguany la firma alzirenya suma ja un total de 8 premis Fígaro, consagrant-se com una de les marques de perruqueria més prestigioses d’Espanya. Cal recordar que els premis Fígaro són considerats els ‘Goya’ de la perruqueria.
Per a Alba Andreu es tracta “d’un somni complit”, i ser la tercera del meu equip en aconseguir aquest guardó demostra que amb treball i esforç podem aconseguir assoliments que abans sols estaven reservats a les grans marques. Vull donar les gràcies als meues companys per estar sempre ahí, donant-me suport, i al meu mentor, Carlos Valiente, per confiar en el mi per a formar part de l'equip artístic de la marca”.
Per a Carlos Valiente suposa “una autèntica sorpresa i un honor, encara més gran, ser el primer perruquer de la història dels premis que repeteix en la categoria reina. És la confirmació que la moda es viu igual en les xicotetes ciutats que en les grans capitals. I, a més, poder compartir el premi amb la Jove Revelació del meu propi equip és un somni que ni em plantejà fa deu anys, quan ens presentarem per primera vegada”.
Per a la seua posada de llarg, l’alzireny ha volgut mostrar una col·lecció comercial “de tall i color, que és una cosa que veiem dia a dia a les perruqueries'. He mesclat passarel·la i carrer, per a inspirar tant als professionals com als clients del saló”.
Per part seua, Alba Andreu, s'ha centrat en la unió de la perruqueria i la moda, perquè ha col·laborat amb la dissenyadora espanyola Beatriz Peñalver per als looks dels seus models. “Amb la meua proposta, anomenada Freedom, he sigut fidel al meu estil, mesclant una col·lecció comercial amb la moda d'una manera lliure i creativa.”
L’alzirenya Sara Piera, directora de Salones Carlos Valiente Alzira, també estava nominada per cinquena vegada consecutiva en la categoria Perruquer Revelació amb la seua col·lecció ‘Volver’, basada en les llums i les ombres de la realitat. Durant la gala, la perruquera amb dos nominacions en aquests premis després del seu director, no dubtà a celebrar l'èxit de la seua firma.

Salons Carlos Valiente, perruqueria d'autor a València
Salones Carlos Valiente, fundada en 2007, compta amb un equip de 20 professionals i tres salons situats a la província de València. La seua reeixida trajectòria li ha portat a convertir-se en temps rècord en una de les signatures de referència de la perruqueria espanyola i a atresorar alguns dels reconeixements més reeixits del sector: Perruquer Espanyol de l'Any 2022, concedit per Club Fígaro; nombroses nominacions als AIPP Awards, en els Visionary Awards, i finalistes, els ABS Global Image Awards dels EUA.
A més de la prenominació a Millor Perruquer de l'Any 2023, entre altres 50 perruquers internacionals i dues prenominacions a Perruquer Internacional de l'Any per al seu director, Carlos Valiente. La seua presència en mitjans professionals a través de les col·leccions artístiques pròpies que desenvolupen és una constant que els aporta una àmplia repercussió en mitjans. 
SCV