Carlet ofereix tallers gratuïts d'educació canina

Jueves, 11 de mayo de 2023 | e6d.es
• Més de vint amos han aconseguit que els seus gossos es relacionaren i socialitzaren de forma natural i saludable

._000255
La regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de Carlet inicià divendres passat dos tallers d'educació canina per fomentar el benestar dels animals, afavorir la tinença responsable
i ajudar a reduir problemes de convivència amb els animals de companyia.
Els tallers han estat dirigits pel reconegut ensinistrador Jose Antonio Mézlau del grup Yaakun. A la conferència participativa s'han establert les bases teòriques per solucionar problemes de comunicació amb els gossos i conductes antisocials aprenent a interpretar els senyals que ens envien. A més de saber resoldre conflictes espontanis entre gossos i saber com actuar en aquest tipus de situacions.
El taller pràctic va tenir lloc dissabte al paratge natural Els Pinets on es va aconseguir la socialització de diferents gossos que inicialment resultava complicat que interaccionaren entre ells.
Aquests tallers d'educació canina s'emmarquen en les mesures previstes per l'ajuntament per a l'educació, la formació i la sensibilització en matèria de protecció d'animals de companyia.
Cal recordar que l'Ajuntament de Carlet ha aprovat recentment la nova Ordenança municipal de benestar animal, protecció i tinença responsable així com el Pla colonial felí.
Ajuntament de Carlet