Carlet invertix més de 250.000 € en la renovació de la xarxa d’aigua potable

Jueves, 7 de abril de 2016 | e6d.es
• Als carrers Bàscula, Colom, Corbella, l’Alcúdia de Carlet, Assumpció de Nostra Senyora, Ramón y Cajal i Palleter


._000314


._000340
 
L’Ajuntament de Carlet ha posat en marxa les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable en set carrers del poble. Es tracta d’un projecte de substitució de les antigues canonades d’aigua, que estan fetes amb materials no recomanats per a l’ús en conduccions d’abastiment, per unes altres de materials plàstics de nova generació i fosa dúctil que n’asseguraran l’eficàcia a llarg termini. Per a millorar la xarxa municipal d’aigua potable dels carrers Bàscula, Colom, Corbella, l’Alcúdia de Carlet, Assumpció de Nostra Senyora, Ramón y Cajal i Palleter, s’invertiran 251.876’32 €.
Amb esta actuació, que permetrà subministrar a les vivendes aigua de major qualitat, s’aconseguirà també protegir més el medi ambient, ja que s’evitaran fugues per una xarxa que havia quedat obsoleta i es reduirà per tant el consum d’aigua. A més de la renovació de la xarxa d’aigua potable, també es reposaran les voreres noves a les dos parts dels carrers objecte de millora.
L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha indicat: ‘amb esta actuació busquem millorar l’eficiència del servei d’aigua potable i evitar pèrdues o filtracions d’aigua. L’Ajuntament de Carlet ha fet un esforç inversor perquè els ciutadans compten amb una xarxa nova que substituïsca el conjunt de canonades antigues i poder aconseguir així una major eficiència en l’ús de l’aigua. Volem demanar disculpes els veïns si les obres estan ocasionant alguna molèstia, però la finalitat de l’actuació ens beneficia a tots’.
Ajuntament de Carlet