Carlet inaugura la Casa de la Dona

Lunes, 5 de junio de 2017 | e6d.es
• Un espai dedicat a les víctimes de la violčncia masclista i les seues famílies

._000006
L’Ajuntament de Carlet inaugurava divendres la Casa de la Dona, un nou espai municipal dedicat a les dones víctimes de violència masclista, que seran ateses per l’associació Alanna.
Este espai disposa de dos despatxos i un espai multiusos que albergarà el servei  dedicat a l’atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica. Este servei que presta l’associació Alanna des del passat mes de novembre pretén proveir les víctimes de violència masclista i domèstica d’una atenció integral a dones, xiquets i famílies en situació de vulnerabilitat social.
L’associació Alanna està integrada per professionals, majoritàriament dones, formades en intervenció social i amb inquietuds per la inclusió social de les persones més vulnerables de la nostra societat. Actualment i després de poc més de sis mesos de treball ha construït una xarxa de voluntariat a Carlet i compta amb la col•laboració de nombroses associacions i comerços carletins.  
Amb la inauguració d’este espai que albergarà el servei, segons manifesta l’alcaldessa  de Carlet, Maria Josep Ortega: «es fa realitat un projecte que es va marcar la Regidoria d’Igualtat i de la Dona des del principi, donar atenció a les persones més vulnerables i com diu el lema d’Alanna, dir-los: «No esteu a soles. Estem amb vosaltres.»
Ajuntament de Carlet