Carlet commemora el Dia Internacional de la Diversitat Funcional

Domingo, 6 de diciembre de 2015 | e6d.es
• L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, va fer lectura d’una manifest en què promovia la reflexió entorn de les persones amb capacitats diferents, els seus drets i les seues necessitats


._000255._000256
 
Carlet va commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un emotiu acte que es va celebrar al Teatre Giner. Les activitats han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament i Clece, empresa que gestiona la Residència per a Discapacitats Psíquics ‘La Llum’. La població carletina es va bolcar en esta celebració que portava el lema ‘L’única discapacitat és la falta de voluntat’. Els veïns van voler estar al costat de les persones amb diversitat funcional i van omplir el Teatre Giner per a gaudir de l’actuació del cor de La Devesa i d’un espectacle de màgia.
L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, va fer lectura d’una manifest en què promovia la reflexió entorn de les persones amb capacitats diferents, els seus drets i les seues necessitats. També va incidir en la necessitat de potenciar les persones amb capacitat diferent en els actes socials i d’eliminar totes les barreres que dificulten la inclusió i participació de les persones en la societat. M. Josep Ortega va afegir que per a començar és necessari canviar termes: canviar discapacitat per capacitat, ajuda per autonomia i exclusió per inclusió, però sobretot trencar barreres mentals per a acabar amb les barreres físiques. La celebració finalitzà amb un berenar a la Sala Giner.
Ajuntament de Carlet