Carles Cano conta contes a la Bibliopiscina de l’Alcúdia

Sábado, 12 de julio de 2014 | e6d.es
• Va fer passar una entretinguda estona a mes de 60 xiquets amb els seus Contes de camí

 
._000278
 
Els xiquets i xiquetes de l’Alcúdia que es trobaven ahir a la piscina municipal del poble pogueren  gaudir de nou de contes populars i gran varietat de llibres entre bany i bany.
Ahir  11 de juliol es celebrà, novament, l’espectacle de contacontes a la piscina municipal de l’Alcúdia, junt amb el servei diari de bibliopiscina que ja ofereix l’ajuntament del poble als seus nens i nenes durant la setmana.
Carles Cano va fer passar una entretinguda estona a mes de 60 xiquets amb els seus Contes de camí, els quals inclouen tant narracions populars com de màgia i fins i tot de terror. L’artista, qui gaudeix de mes de 30 anys d’experiència en aquest terreny, assegurà que es sentia satisfet i content doncs es meravellós complir el repte de que els seus contes capten l’atenció de menuts i no tan menuts en un espai obert com es la piscina.
Per a tancar el cicle d’espectacles que ofereix l’ajuntament de l’Alcúdia durant el mes de juliol, la piscina rebrà el divendres 18 a les 12 del migdia, a la contacontes Mitja Lluna qui segur ens farà passar-ho d’allò més bé amb El teatret de mitja lluna.
Ajuntament de l'Alcudia