Carla Llopis García guanya el I Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+ de Sueca

Sábado, 17 de junio de 2023 | e6d.es
• ‘Estem molt contents de la repercussió d'esta primera edició, amb 15 cartells presentats de molt bon nivell’

._000049
El disseny presentat per la jove Carla Llopis García, de Sueca, ha resultat el guanyador del I Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+ convocat per l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Igualtat. A més de ser la imatge de la programació amb motiu del Dia de l'Orgull del pròxim any, la guanyadora ha aconseguit un premi en metàl·lic de 500 euros. “Des del departament d'Igualtat, ja havíem proposat diversos concursos al voltant del Dia de la Dona, però vam creure convenient posar en relleu també la visibilitat i les reivindicacions del Dia de l'Orgull convocant este concurs. Estem molt contents de la repercussió d'esta primera edició, amb 15 cartells presentats de molt bon nivell”, ha explicat la regidora d'Igualtat en funcions, Gema Navarro, qui ha assenyalat que han volgut atorgar, en esta ocasió, tres premis en lloc de només un “per a repartir més els reconeixements entre els participants”. Navarro ha explicat també que el cartell guanyador serà la imatge del Dia de l'Orgull 2024, “en tindre ja pràcticament tancada la programació i el seu disseny per a enguany”.
El jurat ha estat format per la pròpia regidora d'Igualtat en funcions, Gema Navarro; la promotora d'Igualtat, Vicenta Gálvez; el tècnic d'Integració Social, Vicent García; la representant de l'associació Cor de Prisma-Ribera Baixa, Marien Roselló; i el professor de l'Escola d'Art Municipal Escultor Beltrán, Juan Antonio Llopis. El guanyador del segon premi, dotat amb 300 euros, ha sigut Rubén Lucas García, de Torreagüera (Múrcia); mentre que el del tercer, de 150 euros, ha sigut Rubén Marí Llopis, de Sueca.
Tots els treballs presentats a la primera edició del Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+ podran contemplar-se en l'exposició que s'inaugurarà el pròxim 26 de juny, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Municipal.

Ajuntament de Sueca