Carcaixent recorda hui a les víctimes de la COVID-19 amb una olivera centenària

Domingo, 1 de mayo de 2022 | e6d.es
• L’acte s’havia de celebrar el passat mes de desembre i ha estat ajornat dos vegades per la pluja

._000759
Este diumenge 1 de maig l’Ajuntament de Carcaixent celebrarà l’acte d’homenatge a les víctimes de la COVID-19 que ha estat ajornat ja dos vegades a causa de la pluja i la situació sanitària. Amb el lema «Carcaixent amb les víctimes de la COVID-19» la iniciativa respon a un acord plenari, aprovat per tots els grups municipals, amb el que es vol posar de manifest el record de la ciutadania als carcaixentins i carcaixentines que han perdut la vida o han patit la malaltia des de l’inici de la pandèmia.
Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha convidat a sumar-se a este acte de record col•lectiu «tot i que ara la situació està més tranquil•la, no deguem oblidar que són moltes les famílies que han vist la pitjor cara de la pandèmia perdent a un ésser estimat, en alguns casos, sense poder acomiadar-se. També són molts carcaixentins i carcaixentines que han patit la malaltia en primera persona i que encara tenen seqüeles físiques i emocionals, és per això que és de justícia col•lectiva retre’ls un homenatge».
L’acte, obert a tota la població, tindrà lloc a les 11:00 hores junt l’olivera centenària que l’ajuntament ha plantat en el Passeig (encreuament amb Basses de Boscà) per simbolitzar de manera permanent este homenatge col•lectiu a les víctimes.
A Carcaixent, segons les estadístiques oficials de la Generalitat Valenciana, 41 persones han perdut la vida a causa de la COVID-19 i 5524 han estat contagiades.
Ajuntament de Carcaixent
 
._000410

._000829