Carcaixent ofereix l’exposició Exégesis de l’escultor Rafa Alguer

Domingo, 12 de febrero de 2023 | e6d.es
• Es podrà visitar fins al 22 de febrer en la sala municipal d’exposicions Paulino Peris Guerola

._000466
Carcaixent presenta l’exposició de l’escultor Rafa Alguer “Exégesis” en la que es podrà gaudir d’una sèrie d’escultures realitzades amb diferents materials, tractant temes socials, com l’aïllament, la veritat o l’excés, que conviden a la reflexió i la interpretació lliure de l’espectador.
L’exposició està dividida en dues parts, per una part “Execució”, en la que es pot observar el resultat final de les escultures i per altra “Laboratori”, en la que es mostren maquetes que expliquen el procés de treball creatiu de l’artista.
En paraules de Rafa Alguer  “Algunes de les peces són tractades com a simples projectes oblidats i represos i altres passen a ser elaborades, sense abandonar la línia de producció pròpia, donant més valor a la suma del desenvolupament d’un producte que a un simple exercici estètic o decoratiu”.
Pasqual Boqueta, Regidor de Cultura, explica que li agrada la distinció de dues parts a l’exposició, ja que “És molt enriquidor estar davant de l’esbós o de la maqueta realitzats en materials moltes vegades poc valorats i per la seua consideració quasi efímera. Tot forma part del procés creatiu de l’artista aportant un valor intrínsec a l’obra triada per a ser única i definitiva”. A més, afegeix que en aquesta exposició “Res és casual, està tot pensat i estem segurs que ens atrapara l’obra de Rafa Alguer”.
L’exposició es podrà visitar fins al 22 de febrer en la sala municipal d’exposicions Paulino Peris Guerola ubicada al carrer Sant Llorenç, 1 en horari de dimarts a diumenge de 19 a 21 hores. A més, també s’ofereixen visites guiades pel mateix artista que tindran lloc els dies 13 i 20, fent dos passes, de 19 a 20h i de 20 a 21h.
Ajuntament de Carcaixent