Carcaixent obri la concessiˇ d'ajudes per a les persones aut˛nomes i empreses afectades per la COVID-19

Lunes, 9 de noviembre de 2020 | e6d.es
• La convocat˛ria permet cobrir despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari per tal dĺadaptar-se a la nova normalitat

._000625
L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, obri des del 9 de novembre la convocatòria d’un programa d’ajudes per import de fins a 775 euros per a persones autònomes i empreses de la ciutat afectades per la Covid-19. La finalitat d'estes ajudes és impulsar l'activitat econòmica a la localitat compensant la caiguda de la demanda i afavorint  les inversions en modernització i adaptació de les instal·lacions que les persones autònomes i les empreses han tingut que realitzar per adaptar-se a les mesures sanitàries marcades per la nova normalitat.
Les ajudes, en règim de concurrència competitiva, van destinades a establiments, empreses i persones autònomes que desenvolupen la seua activitat econòmica a Carcaixent. La línia d’ajudes preveu dos modalitats La Modalitat 1, orientada a les empreses i persones autònomes que formen part del teixit econòmic local per fer front a les despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari per tal d’adaptar-se a la nova normalitat. Esta modalitat està dividida en dos submodalitats atenent a si l’empresa o persona autònoma va tindre que parar la seua activitat durant l’Estat d’Alarma.
En quant a la Modalitat 2, està destinada a les empreses i persones autònomes que formen part del Mercat de venda no sedentària de Carcaixent per fer front a les despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari (mascaretes, guants i material de protecció) per tal d’adaptar-se a la nova normalitat. En esta modalitat se subvencionarà 10 € per metre lineal contractat.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instancia normalitzada a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Carcaixent que estarà disponible a la Seu electrònica i a la web municipal. Les persones sol·licitants hauran de triar exclusivament entre una de les dues modalitats i, en cas de sol·licitar l’ajuda per a la Modalitat 1, hauran d’acollir-se únicament a una de les dues submodalitats d’acord amb la seua situació. En la pàgina web municipal es podrà trobar tota la documentació a aportar en el moment de presentar la sol·licitud.
Ajuntament de Carcaixent


 

._000500