'Carcaixent M’agrada' presenta Low Cost, el darrer llibre de Miquel Torres

Viernes, 17 de febrero de 2017 | e6d.es
• L’activitat també servirà per a conéixer els secrets de la Casa de Ribera

L’associació cultural Carcaixent M’agrada ha organitzat per al proper divendres 17 de febrer a les 20.00 la presentació del nou llibre de Miquel Torres Low-Cost publicat per l’editorial Drassana. La presentació tindrà l’incentiu de realitzar-se a la Casa de Ribera, gràcies a la col•laboració del Restaurant Ribera, que cedeix l’espai. L’acte, amb la presència de l’autor comptarà amb la presentació de Mariai Talens. A més, seguint amb la filosofia de l’entitat de reivindicar el patrimoni més proper, abans de la presentació l’arquitecte Lluís Candel farà una breu expliació sobre l’edifici que acull l’esdeveniment, una joia del modernisme local.
Low-cost està  format per 36 relats breus en què destaca la diversitat de registres que acaben conformant un cos ben coherent. Les relacions personals i la ciència ficció, la vida quotidiana i altres detalls vitals serveixen per a aquests relats que Torres ha aplegat per la seua nova obra. De Miquel Torres s’ha dit que és un dels millors narradors valencians del nou segle, amb un estil àgil i sempre a la recerca de noves maneres d’expressió, que no deixen indiferent al ningú.
I per acabar d’arredonir l’acte, existeix la possibilitat de quedar-se a sopar amb l’autor i gaudir del menú especial que prepararà el Restaurant Ribera per a l’ocasió. Cal reservar al 617785441
Carcaixent M’agrada