Carcaixent crea un vídeo amb la col•laboració dels veïns per a felicitar les festes nadalenques

Domingo, 13 de diciembre de 2015 | e6d.es
• Entrevista a Paula Lozano, Rosa Nicolau i Natxo Escandell, regidors de Turisme, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent


._000213


._000407
 
Carcaixent ja viu intensament els Nadals. Les regidories de Turisme, Festes i Joventut ha unit les seues forces per crear i organitzar moltes activitats per a que els Nadals inunden cada racó de Carcaixent. Des de fa uns dies un vídeo gravat per l’Ajuntament, amb la col•laboració dels veïns i veïnes de la ciutat, circula per les xarxes socials  per a felicitar les festes nadalenques a tot el poble.
A més, n cap d’any infantil, cinema, teatre o una matinal solidària són alguns dels atractius de “Carcaixent viu el Nadal”, la primera edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament de Carcaixent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals. La programació inclourà al voltant de 20 activitats gratuïtes a la ciutat des d’aquest mateix cap de setmana fins el dia de reis. Entre elles s’inclouen activitats ja tradicionals com el concurs de betlems o el d’aparadors, però  també de noves com el Cap d’Any infantil, teatre i altres activitats que es desvetlaran al llarg d’esta setmana. La primera activitat organitzada per l’Ajuntament de Carcaixent serà el taller “Preparem la decoració de Nadal”, un taller de manualitats on els xiquetes i xiquets podran realitzar direrents decoracions nadalenques. El taller es realitzarà al Passeig i la inscripció és gratuïta. Altra de les activitats destacades és la "Matinal Solidària"  prevista per al dissabte 19 de desembre a la Plaça del Mercat en la que col•laboraran diferents entitats i associacions de Carcaixent. Al mateix temps hi haurà animació musical en directe i tallers per a grans i menuts al Mercat Municipal.
Paco Salom, alcalde de Carcaixent i responsable de l'àrea de Promoció econòmica, ha posat de relleu que l’objectiu de la campanya és dinamitzar l’oci i l’activitat comercial de Carcaixent “les veïnes i veïns han de percebre la seua ciutat com un lloc on poder passar temps d’oci i poder realitzar les seues compres”. També ha volgut apuntar que la campanya és fruit de treball de diverses regidories com Festes, Joventut o Turisme, “un treball de totes i tots per seguir fent de Carcaixent una ciutat viva”. Per altra banda, també ha volgut agrair la implicació de les diferents associacions de comerciants de Carcaixent per crear, per primera vegada, campanyes conjuntes de dinamització del comerç local.
E6D
._000385