Carcaixent celebra este cap de setmana el "Mig any faller"

Viernes, 17 de octubre de 2014 | e6d.es
• Divendres 17 i dissabte 18, al Parc Navarro Darās, amb moltes activitats

._000162
  PROGRAMACIÓ "MIG ANY FALLER" 2014 DE CARCAIXENT
DIVENDRES DIA 17 D'OCTUBRE
19:30 hores arreplegada de trastos vells i planta de "L'Estoreta Velleta" al Parc "Navarro Daràs", per part de les comissions falleres de Carcaixent.
20:30 Hores actuació 1er. Concurs Infantil de "Playback" lliure per a totes les Comissions Infantils de les Falles de Carcaixent, al Parc "Navarro Daràs".
22:30 Hores sopar popular, al Parc "Navarro Daràs"
00:00 Hores discomòbil , al Parc "Navarro Daràs"


DISSABTE DIA 18 D'OCTUBRE
08:00 Hores desperta per part de totes les comissions a les Falleres Majors de Carcaixent.
09:00 Hores 1r. Concurs de truites espanyoles " Mig Any Faller" per part de les comissions falleres patrocinat per Lavanderia Alzira S.l. , al Parc "Navarro Daràs"
Activitats diverses: "Zumba", unflables a càrrec de la Regidoria de Festes del Molt Il•lustre Ajuntament de Carcaixent, “globotà” amb animacions oferit per "Mc Donals" i concursos de jocs tradicionals de taula (truc, parxís, domino i pòquer), al Parc "Navarro Daràs".
13:30 Hores inici del 1r Concurs de Paelles " Mig Any Faller" patrocinat per "Congelats Pascual" i 1r Concurs de postres casolans que al menys duguen carabassa, al Parc "Navarro Daràs"
18:00 Hores Cercavila pel poble per a arreplegar Falleres Majors de Carcaixent, amb banda de musica i tot seguit concentració al "Mercat Municipal", per començar l'ofrena floral al Patró de Carcaixent, "San Bonifaci" amb la col•laboració de la respectiva Confraria, itinerari: carrer Mestre Giner, carrer Pare Marchena, carrer San Francesc D’Assis, Passeig i carrer Jaume I el Conqueridor.
19:30 Hores “mascletà” patrocinada per la Regidoria de Festes del Molt Il•lustre Ajuntament de Carcaixent i tot seguit crema de "L'Estoreta Velleta"
22:30 Hores sopar popular, al Parc "Navarro Daràs"
23:30 Hores entrega del premis corresponents i clausura del "Mig any faller 2014".
Tot seguit amenitzarà la vetllada l'orquestra "Oxido" patrocinada per la Regidoria de Festes del Molt Il•lustre Ajuntament de Carcaixent, tot al Parc "Navarro Daràs".
Junta Local
Fallera de Carcaixent

._000332