Carcaixent baixa dels 276 casos de COVID-19 del dilluns als 246 de hui dijous

Jueves, 4 de febrero de 2021 | e6d.es
• La incidčncia acumulada se situa en 1.219 casos per cada 100.000 habitants

._000779

._000625
En la reunió que el Departament de Salut realitza cada setmana i a la que ha assistit la regidora de Salut, Teresa Oliver, s’han actualitzat les dades de la comarca en la que es manté la baixada progressiva de la incidència de casos a Carcaixent. Tot i la provisionalitat de les dades, a Carcaixent a data de 3 febrer hi han 246 casos actius (front els 276 del dilluns), que situen la incidència en 1.219 casos per 100.000 habitants.
Respecte al procés de vacunació, des de Salut Pública s’ha informat que si no hi ha contratemps, la propera setmana s’iniciarà la vacunació del personal i les persones usuàries de la Residència Verge d’Aigües Vives. Després es continuarà amb el Centre de Dia i el Centre Ocupacional el Clot i les persones gran dependents que estan a casa i als seus cuidadors/es principals. En la reunió també s’ha avançat que s’anirà avisant sobre els pròxims col·lectius a vacunar segons marque el protocol general de vacunació.

Recordatori mesures vigents
Des del consistori es vol recordar que es mantenen fins el 15 de febrer les mesures relatives als encontres socials i familiars. Així, en espais d'ús públic, tant tancats com a l'aire lliure, la permanència de grups de persones queda condicionada al fet que no se supere el nombre màxim de dues persones, llevat que es tracte de persones convivents. Pel que fa als domicilis i espais d'ús privat, tant a l'interior com a l'exterior, es permeten únicament les reunions familiars i socials de persones que pertanyen al mateix nucli o grup de convivència.
S'exceptuen d'estes limitacions les activitats no professionals relacionades amb la criança i la cura, com l'atenció i l'acompanyament a persones menors d'edat, persones majors, en situació de dependència, amb diversitat funcional o en situació de vulnerabilitat especial, la convivència alterna de fills i filles amb els progenitors o progenitores no convivents entre ells i l'acollida familiar de persones menors d'edat en qualsevol de les tipologies.
A més, també se n'exceptuen les reunions de persones amb un vincle matrimonial o de parella que viuen en domicilis diferents, o de les persones que viuen soles, que poden formar part d'una altra única unitat de convivència, i que formen una unitat de convivència ampliada. No obstant això, cada unitat de convivència ampliada només pot integrar una única persona que visca sola, i la persona que visca sola pot formar part exclusivament d'una unitat de convivència ampliada durant tot el període de vigència de la mesura. No estan incloses en les limitacions previstes a les reunions les activitats laborals, les institucionals, les de transport i les dels centres docents.
D'altra banda, també es mantenen les limitacions a l'entrada i a l'eixida de la Comunitat Valenciana, que, per tant, continuen restringides als desplaçaments justificats adequadament. Així mateix, es prorroga, fins a les 23.59 hores del 15 de febrer la limitació a la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn entre les 22.00 i les 06.00 hores en tot el territori de la Comunitat Valenciana. 
Ajuntament de Carcaixent._000049
._000472