Carcaixent asfaltarą l’Avinguda Vidal Canet, construirą un skate park i un segon parc canķ grącies a la Diputació

Jueves, 5 de julio de 2018 | e6d.es
• Són algunes de les obres que es realitzaran amb els 428.319,56 euros del Pla Biennal 2018-2019 de Serveis i Obres Municipals
 ._000546
.-000472
Un Skate Park, l’asfaltat de l’Avinguda Vidal Canet i un segon Parc Caní son algunes de les actuacions que es duran a terme en Carcaixent gràcies al Pla Biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València. En total, s’han destinat a Carcaixent un total de 428.319,56 € que permetran, a més dels projectes esmentats, la renovació dels paviments de les pistes esportives de la FEVE, asfaltar Baronesa de Santa Bàrbara, millorar l’accessibilitat d’alguns edificis municipals i reparar les voreres dels carrers Carlos Gomis i Apotecari Bodi.
Pel que respecta al Skate Park encara està per determinar en quina zona estaria ubicat tot i que ja s’han sondejat algunes opcions en la zona nord. Un skate parc és una pista dissenyada específicament per a la pràctica de patinatge o semblants amb diferents elements com rampes o obstacles. El projecte de dotar a Carcaixent d’un Skate Park, naix de la demanda de la població jove que ha traslladat en nombroses ocasions el desig de disposar d’unes instal·lacions d’oci d’este tipus.
La resta d’actuacions previstes al SOM, com ha explicat l’alcalde Paco Salom, permetran millorar l’aparença d’algunes zones de la localitat, “actuacions com l’asfaltat de l’Avinguda Vidal Canet o la remodelació de voreres, a més, estan destinades a millorar la qualitat de vida i el dia a dia dels nostres veïns i veïnes, que és l’objectiu pel qual treballa l’equip de govern”. Paco Salom ha afegit que la intervenció en Vidal Canet s’integra dins d’un pla d’actuacions de major dimensions que té com a objectiu la millora urbanística de la zona.
Està previst que el segon Parc Caní de la localitat s’ubique en la zona nord (UD-3), en la prolongació del carrer Joanot Martorell. La creació d’este espai respon a una demanda social de tindre una àrea recreativa d’esbargiment per a gossos en eixa zona concreta de la ciutat. El Parc Caní, a l’igual que la instal·lació pròxima a Gaianes, tindria projectada la instal·lació de mobiliari adaptat per a gossos com ara fonts, pipicans, dispensadors de bosses, entre d'altres. Tots els projectes, tal i com s’especifica a les bases, s’han d’adjudicar abans del 31 de desembre de 2018. 
Ajuntament de Carcaixent