Carcaixent amplia el nombre de places de les activitats extraescolars per donar cabuda a totes les inscripcions

Viernes, 9 de abril de 2021 | e6d.es
• Les activitats extraescolars gratuïtes començaran el 13 d’abril i finalitzaran el 23 de juny

._000759
Davant l’èxit d’inscripcions en les activitats extraescolars ofertades, des de la Regidoria d’Educació s’ha decidit ampliar el nombre de grups per tal de que cap xiquet  o xiqueta es quede sense plaça. La proposta contempla una àmplia oferta d'activitats lúdiques, educatives i dinàmiques per als menuts i menudes de 3 a 12 anys que començaran el proper 13 d’abril fins el 23 de juny.
L’objectiu de les activitats és compensar els efectes de la COVID-19 en les accions de suport educatiu i ajudar a conciliar la vida familiar i laboral als seus pares i mares. Este projecte educatiu es portarà a terme gràcies als 38.150 euros que l'àrea ha aconseguit com a subvenció des de la Conselleria d'Educació.
Prop de 220 alumnes participaran de les activitats ofertades van des de teatre a ioga, passant per activitats més creatives i novedoses com biodansa o tallers de reciclatge i natura. Totes elles es desenvoluparan en espais oberts per garantir les mesures de seguretat i afavorir la interacció dels xiquets i xiquetes amb el seu entorn i serà obligatori l’ús de la mascareta per a majors de 6 anys.
Laura Ruiz, regidora d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per la gran acollida que ha tingut l’oferta d’activitats «l’èxit en les inscripcions ens demostra que les xiquetes i els xiquets necessitaven compartir espais d’oci diferents als de l’aula i és per això que hem decidit ampliar els grups per a que tot l’alumnat tinga cabuda i puga gaudir d’activitats que, no solament van a compensar les mancances relacionals que han tingut este any, sinó que els va a permetre desenvolupar la creativitat i aprenguen coses noves mentre es diverteixen».
Ajuntament de Carcaixent
 


._000779
._000600