Carcaixent acollirÓ el primer torneig a la Ribera Alta del Circuit Intercomarcal de MÓdel 2021

MiÚrcoles, 16 de junio de 2021 | e6d.es
• El pr˛xim diumenge dia 20 de juny

._000779
El pròxim diumenge dia 20 de juny el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent, ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal•lacions de la piscina municipal i a les instal•lacions del centre esportiu Tenisquash d’Alzira.
Igual que els primers tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.
A més, paral•lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal•lacions de 10 a 12h.
Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dijous 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.
Al torneig, que comptarà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Carcaixent, no faltaran els millors equips de segona i primera categoria, que poc a poc van destacant en les diferents posicions al rànquing 2021.
El CPV Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.
Tornejos i rànquingde la Ribera Alta
Una de les novetats d’aquesta edició del Circuit, serà que la participació en un o més tornejos de la Ribera Alta, implicarà la inclusió,també de manera automàtica, en un nou rànquing comarcal en primera i segona categoria.
Les puntuacions obtingudes pels diferents equips participants al tornejos de Carcaixent el 20 de juny, a Guadassuar el 4 de juliol, a Castelló el 15 i 16 de juliol i a Carlet el 16 i 17 d’octubre, es sumaran per a determinar el campions comarcals en primera i segona categoria.
Igual que el rànquing general, el campió de la categoria de cadascun dels primers tornejos obtindrà 250 punts, el segon classificat 200, els semifinalistes 150 i la resta de participants obtindran 50 punts. Mentre que al torneig Final de Carlet, els primers classificats obtindran 400, els segons 300, els semifinalistes 200 i la resta de participants 100. Tota la informació al web www.madelpilota.com
 Màdel pilota

 

._000472VD