Dani Carbonell deixa l’acta de regidor a La Pobla Llarga

Domingo, 18 de julio de 2021 | e6d.es
• Després de dotze anys en la primera línia d’aquest projecte, primer com a secretari local i després, com a regidor i portaveu de Compromís

._000410
Després de dotze anys en la primera línia d’aquest projecte, primer com a secretari local i després, com a regidor i portaveu, Carbonell deixa l’acta de regidor a la Pobla Llarga. Aquesta és una decisió personal consensuada amb l’executiva local de Compromís, passada la meitat de la legislatura, per poder preparar amb temps, un nou candidat o candidata i que aquests obtinguen l’experiència municipal necessària per a les eleccions de 2023.
Carbonell ha declarat: “En aquests anys de treball, aconseguírem passar de no tenir ni llista electoral pròpia, de zero, a obtindre 467 vots  un 17.71%, dos regidors, paritat als càrrecs i a la llista electoral.
Ara mateix tenim un col·lectiu plural, un equip de gent preparadíssima, on estic segur que, la major part del nostre poble, es podria sentir identificada i representada, un partit de majories.
La motxilla que deixa aquesta etapa és absolutament neta, no deixem cap pacte electoral amb ningú, cap pacte de govern, cap deute, no devem cap favor de cap tipus a ningú, la nostra motxilla és el coratge, la il·lusió compartida i la constància en el treball del dia a dia.”
En aquesta nova etapa Carbonell serà un membre més d’aquest col·lectiu nacionalista, a disposició de l’executiva per seguir construint i vertebrant la Pobla Llarga i el País Valencià.
Compromís La Pobla Llarga

 

._000436

._000625