Cap de setmana molt mogut i replet d'actes per al món faller de Carcaixent

Jueves, 20 de febrero de 2020 | e6d.es
• Divendres 3ª Gal·la Fallera, amb la Fallera Major de València, dissabte Crida 2020 i diumenge Concurs de Paelles
._000603
Ben carregada d’actes, la marató d’activitats començarà hui, amb l’entrega de ninots per a l’exposició, a les 22:30 hores, per a que posteriorment, a les 00:30 hores, passe el jurat qualificador. El divendres 21 de febrer tindrà lloc a la Sala Rex Natura, la celebración de la 3ª Gal•la Fallera de la Generalitat Valenciana coorganitzada per la Junta Local Fallera de Carcaixent i la Delegació de Juntes Locals Falleres de junta central fallera de Valencia (cap i casal), que contarà amb l’assistència de la màxima representant al mon faller, la Fallera Major de Valencia, senyoreta Consuelo Llobell i Frasquet.
El dissabte dia 22, es celebrarà l’acte de la Crida, prèvia inauguració de l’exposició del ninot de les Falleres Majors de Carcaixent, la xiqueta Elisabeth Villar i Payá, i Na Susi Payá i Lafuente. Després eixiran en passacarrer junt als fallers de les distintes comissions falleres, des del centre comercial fins a l’Ajuntament,  on tindrà lloc la crida i posterior sopar de gal•la i per concloure el dia, s’ha amenitzarà amb una discomòbil. Per finalitzar la setmana, el diumenge, tindrà lloc el XXXIV concurs de paelles patrocinades per “Ricard”  de les Falles 2020.
La Junta Local Fallera de Carcaixent va a bolcar-se i posar tot el seu esforç per tal que els més de 3000 fallers de Carcaixent puguen gaudir d’un llarg cap de setmana d’activitats, i començar a a escalfar motors de cara la setmana fallera que s’aproxima cada volta més. No obstant això, també demana la col•laboració de tots els fallers per tal que transcórrega tot de la millor forma i sense cap tipus d’incident.
Junta Local Fallera de Carcaixent

 

._000688

._000570