Canvis en la circulació de vehicles per la construcció de la nova rotonda a Sueca

Viernes, 8 de abril de 2022 | e6d.es
• En els voltants de l'Estadi Municipal 'Antonio Puchades' i el Camp de l'Infantil

._000748
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana en coordinació amb el Consell Agrari, vol informar la ciutadania sobre les possibles modificacions en el trànsit de vehicles que es produiran en els voltants de l'Estadi Municipal 'Antonio Puchades' i el Camp de l'Infantil, amb motiu de les obres de la nova rotonda que es construirà i que connectarà, de manera més segura, el nucli urbà amb la zona esportiva més important del municipi.
“La nostra pretensió és alertar als usuaris sobre estos canvis que es produiran en la CV-500 en les hores del dia en què es trobe treballant la maquinària pesant. Per a això, s'adaptaran els accessos a la zona esportiva i es reordenarà el trànsit en determinats moments, amb les conseqüents possibles molèsties per a la ciutadania que haurà d'accedir o eixir per altres vies alternatives”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.
Les obres de la nova rotonda que acabarà finalment amb un punt negre de la ciutat es troben en el seu inici, concretament en els treballs de preparació de l'estructura en els terrenys on se situarà. Es calcula que estarà finalitzada en sis mesos.
Ajuntament de Sueca


 

._000772

._000847