Cánovas del Castillo de Carcaixent torna a meravellar amb la presentació de les seues Falleres Majors

Domingo, 2 de noviembre de 2014 | e6d.es
• Patricia Arbona Conejero i la xiqueta Marta Juan Talavera són presentades amb un autèntic espectacle de màgia, humor i dansa

._000314
Pur espectacle el que van disfrutar quasi 700 persones, en una coneguda sala d’Alzira, ahir a la vesprada en la presentació de la falla Cánovas del Castillo de Carcaixent. Com cada any, els membres d’esta comissió treballen per a presentar d’una manera espectacular a les seues Falleres Majors. Un any més, degut als centenars d’espectador que atrau l’espectacle, han hagut de buscar altre recinte per albergar l’acte de la presentació, ja que l’emblemàtic Magatzem de Ribera queda xicotet a causa del poc aforament que pot albergar.
L’acte començava amb un irreverent i provocatiu presentador, protagonitzat per Roberto Ripoll, que donava la benvinguda i després es lamentava de l’esforç que es realitzava per fer la presentació, ja que açò no era recompensat pels membres del jurat. Amb la veu de la seua consciència va anar presentant els artistes que van anar desfilant per l’escenari. De la mà de l’il•lusionista Pedro III, i com per art de màgia, va aparèixer a l’escenari el president infantil Nacho Peris Vila que amb el presentador infantil Esteban Juan Talavera van donar a conèixer a tots els xiquets i xiquetes de la comissió.
L’humor va arribar de la mà del monologuista Oscar Tramolleres, que amb la seua paternitat va arrancar els somriures dels espectadors. Els balls de Dinamics van servir per fer l’obertura de dos escenaris, d’un eixien les falleres de la cort d’honor i l’altre estava preparat per rebre a les Falleres Majors. María Cortés Vayá, va presentar a les dones de la cort i després va arribar el moment àlgid de la nit amb l’aparició a l’escenari de les Falleres Majors. Amb molts aplaudiments, entre un autèntic espectacle de llum i so, van aparèixer a l’escenari les Falleres Majors de Cánovas del Castillo, la xiqueta Marta Juan Talavera i Patricia Arbona Conejero que van ocupar els seu lloc presidencial a l’escenari. Van rebre a totes les comissions de Carcaixent i després als membres de la Junta Local Fallera que acompanyaven a les Falleres Majors de Carcaixent, la xiqueta Mireia Catalán Albendin i la senyoreta Cristina Chuliá Gregori. Una nit molt especial i emotiva que va acabar amb un sopar de gala en la mateixa sala i l’actuació d’una gran orquestra.
J.M.O.