Caixa Popular col·labora amb els dorsals de la IV Carrera Solidaria Manos Unidas Carcaixent

Miércoles, 2 de abril de 2014 | e6d.es
• El pròxim dissabte 5 d'abril, a la Plaça del Mercat de Carcaixent, a les 12 hores
._000006
L’Oficina de Carcaixent de Caixa Popular ha col·laborat, un any més, amb l’organització no gubernamental “Manos Unidas” en la recaptació de fons per al projecte de desenvolupament per a dones a Bangladesh, als districtes de Mymensingh de Dhobaura, al nord i Bhaluka al sud del país. Es tracta d’un projecte de sensibilització de la població, sobre tot dels homes, de la diocesi de Mymensingh per a procurar que canvien respecte a la situació de la dona i l’aplicació de les lleis i que (les dones) siguen valorades en la seua dignitat moral i com a generadores d’ingresos. Es lluitarà per a que no s’obligue a les xiquetes a abandonar l’escola (que és gratuïta fins a secundària) i a acabar amb la costum, cada dia més freqüent, de que els marits castiguen a
les dones llençant-los àcid. Les dones són víctimes de la malnutrició, de contagi de la SIDA i de la falta de conneiximents sobre salut reproductiva. Manos Unidas facilitarà els salaris de mestres i materials per a l’escola on s’impartiran varis cursos a l’any de: enfermeria, drets humans, nocions de slaut i comptabilitat bàsica, drets dels infants, contra la discriminació de la dona, actuació davant desastres naturals, planificació familiar i prevenció de la SIDA. Per a replegar fons per a aquesta campanya la secció local de Carcaixent de Manos Unidas ha pensat fer una nova edició de la seua “Carrera Solidària”, la 4ª edició, en la que podran participar tant adults com xiquets i xiquetes.
La IV Carrera Solidària serà el dissabte 5 d’abril, i eixirà a les 12:00h del Mercat Municipal. La carrera té la particularitat de no tindre guanyadors, però totes les persones participants tindran dret a optar a un dels regals cedits per distintes cases comercials que es sortejaran en finalitzar la carrera. El recorregut serà de 2km i en forma ciruclar (amb eixida i meta al mateix lloc). La inscripció costarà 1€ que inclou el dorsal solidari per a participar en la carrera. Les persones interessade poden obtindre més informació adreçant-se a l’organització els moments previs a l’inici de la carrera en el lloc d’eixida/meta indicat: El Mercat de Carcaixent. El patrocini de Caixa Popular ha consistit, com l’any passat, en assumir el cost dels dorsals de la carrera. Qui no puga participar també pot col·laborar comprant tant dorsals com vullga amb el número 0. Altres empreses i entitats que també hi participen són l’Ajuntament de Carcaixent, el Club d’Atletisme de Carcaixent i CONSUM.
Caixa Popular