Caixa Popular brinda el seu suport al comerç local d’Almussafes

Sábado, 14 de noviembre de 2015 | e6d.es
• AECAL i l'entitat financera firmen un conveni de col•laboració

._000394


._000368
 
Dilluns passat dia 9, la integrant de la Junta de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes, Adela Girona, i el director de l'oficina de Caixa Popular a Almussafes, Jose Matias Diez, van formalitzar l'acord oficial de col•laboració que ha permés la posada en funcionament de la Targeta de Compra Local, a més d'oferir-se finançament als socis d'AECAL, dos iniciatives tendents a promocionar i dinamitzar el teixit comercial local.
Després de mesos de contactes i treball conjunt, la cooperativa de crèdit Caixa Popular, i AECAL, associació local comercial que, en l'actualitat, aglutina a més de mig centenar d'establiments comercials i xicotets empresaris d'Almussafes, han unit les seues forces per a millorar l'activitat comercial del municipi.
El desenrotllament tecnològic, la formació, els sistemes de gestió i les aliances entre els comerciants i empresaris d'Almussafes són factors que podran desenrotllar-se, després de la formalització de l'acord de cooperació entre ambdós entitats, una iniciativa que des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament es valora molt positivament. “El sector comercial local requerix de tot el suport que se li puga brindar no sols des del propi consistori municipal, sinó també a través d'entitats financeres com Caixa Popular, entregada des del primer dia a accions d'impuls i millora a l'activitat de les pimes”, destaca l'edil delegada, Davinia Calatayud.
De fet, una de les primeres accions que s'ha dut a terme ha sigut la creació de la Targeta de Compra Local, un instrument de pagament exclusiu i gratuït que ajudarà a la millora de la competitivitat dels comerços de la població enfront de les grans superfícies. “Amb esta targeta, els nostres clients podran finançar les seues compres sense interessos, per la qual cosa considerem que suposarà un al•licient important per a aconseguir un increment de les nostres vendes”, destaca Adela Girona.
Així mateix, la cooperativa de crèdit protegix el teixit comercial valencià i, com a conseqüència d'això, Caixa Popular oferirà finançament en condicions especials als associats d'AECAL que tinguen previst reformar o modificar els seus negocis. “Estem plenament convençuts que la firma d'este conveni de col•laboració suposarà una generació de riquesa i un dinamisme comercial evidents”,  conclou Girona.
Ajuntament d'Almussafes

 CAIXA POPULAR A LA RIBERA
 
 
              
._000006