Bloc-Compromís de Carcaixent lamenta el poc ús que fa l’ajuntament de la web municipal

Martes, 4 de septiembre de 2012 | e6d.es
• "No hi ha cap referčncia a un problema que ha alarmat bastant la ciutadania, com és el de la qualitat de l’aigua potable”
Bloc-Compromís de Carcaixent lamenta el poc ús que fa l’ajuntament de Carcaixent de la web municipal en particular, i de les noves tecnologies en general, condemnant l’administració local a continuar usant mètodes del segle passat per relacionar-se amb la ciutadania.
“Qualsevol persona que entre a la web municipal pot comprovar que només s’actualitza amb allò a què obliga estrictament la llei –ofertes laborals i contractacions- . La darrera notícia que hi ha penjada és de finals de juny, de manera que no hi ha cap referència a un problema que ha alarmat bastant la ciutadania, com és el de la qualitat de l’aigua potable”, afirma Paco Salom, portaveu del Bloc.
“Hem comentat diverses vegades aquest tema amb alguns dels regidors de l’equip de govern que s’excusen en el fet que la treballadora que s’encarregava de l’àrea de comunicació (notes de premsa, manteniment de la web, revista municipal...) ja no hi és. Tot i això, ens resulta poc creïble que hagen sigut incapaços de trobar d’entre tota la plantilla municipal cap treballador que puga penjar a la web, per exemple, els bans municipals". “A més, els problemes amb l’administració electrònica continuen sense solventar-se, de manera que no s’està rendibilitzant la inversió feta, i el que és pitjor, continua obligant-se els ciutadans a acudir personalment al registre general, en horari laboral, per presentar qualsevol tipus d’instància o escrit, tal i com es feia al segle XIX”, continua Paco Salom.
Des de Bloc-Compromís afirmen que, tal i com ja van fer l’any passat, demanaran novament en el ple que l’Ajuntament de Carcaixent es pose al dia amb les noves tecnologies i obriga perfils oficial a les xarxes socials més utilitzades (facebook, twitter...).
“Totes les administracions tenen una certa presència a la xarxa, la qual cosa millora la seua relació amb la ciutadania i pot ser molt útil en casos d’emergència, com ara inundacions, el risc de les quals augmenta ara que arriba la tardor. L’any passat presentàrem diverses peticions en aquest sentit i tot que se’ns va dir per part de l’equip de govern que compartien la conveniència d’aquestes actuacions, continuem igual que en aquell moment, i la prova la tenim en l’absència d’informació sobre l’estat de l’aigua potable i l’evolució de les actuacions per tornar a la normalitat”.
Bloc-Compromís Carcaixent