Benifaió va celebrar amb una alta participació la festa de Sant Antoni

Jueves, 26 de enero de 2023 | e6d.es
• La plaça que porta el nom del sant va ser el punt de trobada
._000606 
Els veïns de Benifaió van gaudir el passat cap de setmana  de la tradicional festa religiosa en honor al patró dels animals, Sant Antoni, organitzada pels seus Festers i Festeres 2023..
La plaça que porta el nom del sant va ser el punt de trobada on el divendres i el diumenge es van dur a terme diversos actes en els quals va destacar l'alta participació dels veïns.
El divendres 20 la programació es va iniciar amb una ‘xocolatà’, tallers infantils i la ‘cremà de la foguera’. Centenars de xiquets i adults es van acostar per a degustar un xocolate calent.
Durant la jornada del dissabte dia 21 els veïns es van anar acostant a les instal·lacions del *CEM per a entregar els tradicionals pans que serien beneïts en el diumenge festiu.
El diumenge 22 el bon temps va animar a una alta assistència de veïns. La jornada religiosa en honor a Sant Antoni es va iniciar en aquest dia amb la benedicció de calderes als voltants del Mercat Municipal. Seguidament en processó la comitiva es va acostar a la benedicció de pans i posteriorment es va realitzar la missa cantada pel cor de guitarres en honor a Sant Antoni.
Després de la missa multitud de veïns es van concentrar al carrer Sant Bàrbar per a presenciar la desfilada i la benedicció de les cavalleries.
La benedicció de les nombroses cavalleries, tant de Benifaió com arribades des de diversos municipis veïns, va posar el punt i final a la programació d'enguany.
Ajuntament de Benifaió