Benifaió recordà al sacerdot Pascual Piles Ferrando amb una missa funeral

Jueves, 3 de febrero de 2022 | e6d.es
• El sacerdot Pascual Piles Ferrando, nascut a Benifaió en 1944, va morir el mes de desembre passat a Saragossa on va ser enterrat

._000852
El dimarts, Benifaió es va bolcar en el record cap a Pascual. Un gran nombre de veïns van acudir a la seua missa funeral que va ser presidida pels seus familiars i on van acudir membres de l'orde de Sant Joan de Déu on Pascual es va formar en Infermeria en la seua seu de Barcelona.
En 1994 va ser triat superior general de l'ordre i va exercir el càrrec fins a 2006 i va anar a més formador de germans durant nou anys i provincial de la província d'Aragó durant 13 anys.
Cal recordar que Pascual Piles va rebre per part de l'Ajuntament de Benifaió el Premi “Ciutat de Benifaió 2016” en la primera edició d'aquests guardons, un premi que va ser valorat per la comissió encarregada del certamen pel seu treball professional com a sacerdot en l'Orde Sant Joan de Déu, entitat religiosa que va rebre el Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2015 i Premi a la Convivència de la Fundació Manuel Broseta per la seua important labor assistencial i social. En aquell dia tan especial del 9 d'octubre de 2016 Pascual va viure un moment emocionant per part de tot el seu poble a l'ésser el primer a rebre aquest reconeixement a la seua extensa labor en pro dels més necessitats.
E6D