Benifaió reafirma la continuïtat de l'agermanament amb la ciutat italiana de Valmontone en el 35 aniversari

Viernes, 17 de marzo de 2023 | e6d.es
• Autoritats polítiques, món faller i veïns, al costat de més de 60 veïns de Valmontone,van ser testimonis ahir d'aquesta efemèride
._000900 
Benifaió està celebrant en plenes festes falleres el 35 aniversari de l'agermanament amb la ciutat italiana de Valmontone.
Al llarg de la jornada d'ahir dijous 16 de març tots dos municipis van dur a terme a Benifaió l'acte oficial de continuïtat d'aquest agermanament amb la lectura del Jurament de Fraternitat i la signatura d'un document que dona continuïtat a aquesta unió que va tindre el seu començament a la fi de la dècada dels 80.
Autoritats polítiques de Benifaió, món faller i veïns, al costat de més de 60 veïns de Valmontone i autoritats polítiques que estan a Benifaió vivint la celebració, van ser testimonis ahir d'aquesta efemèride.
L'alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i el regidor de l'agermanament de Valmontone, Pierluigi Pizzuti van ser els protagonistes d'un acte on es va deixar clar que tots dos municipis desitgen continuar treballant en un agermanament que ja s'encamina cap al seu 40 aniversari.
L'alcaldessa de Benifaió va destacar que la història de Benifaió “va unida a la de Valmontone i moltes famílies del nostre municipi no sabrien ja viure sense les seues famílies de *Valmontone, per descomptat continuarem treballant des de tots dos ajuntaments perquè l'agermanament continue cap avant”.
Ajuntament de Benifaió