Atropella a un jove de 15 anys, fuig del lloc de l’accident, dona positiu en drogues i , a més, amb el permís caducat

Miércoles, 28 de abril de 2021 | e6d.es
• La Guàrdia Civil deté un home de 25 anys per diversos delictes greus contra la seguretat viària a Almussafes

 

L'Equip d'Atestats de València en col·laboració amb l'Àrea d'Investigació d'Almussafes, així com el Cap de destacament i una patrulla d'Alzira, han procedit a la investigació d'un home de 25 anys d'edat i de nacionalitat espanyola per la comissió dels suposats delictes de conducció temerària, pèrdua de vigència del permís de conducció, lesions greus per imprudència i abandó del lloc del sinistre.
Després de veure's obligat a detindre el vehicle pels danys produïts en aquest, el subjecte es persona en la Caserna d'Almussafes minuts després per a comunicar-lo, oferint versions contradictòries en nombroses ocasions. Els Agents de la Caserna van constatar després d'un test de drogues, que el subjecte va llançar resultat positiu en THC, a més de circular amb el permís de conduir sense vigència.
Posteriorment, es va prendre declaració a diversos testimonis i a la resta d'implicats, realitzant inspecció ocular del lloc i dels vehicles sinistrats, arribant a la conclusió que el detingut conduïa amb les llums apagades i que com a resultat del succés hi ha un menor de 15 anys que es troba en estat greu.
Finalitzades les investigacions dels Agents actuants, se li deté i posa en llibertat com a suposat autor d'un delicte de lesions greus per imprudència greu i un altre per conduir amb temeritat manifesta. Les diligències van passar a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Picassent.
E6D
Guàrdia Civil