Ataquen a un home en un caixer de Carlet i li sostrauen 600 euros que acabava de traure

Sábado, 12 de septiembre de 2020 | e6d.es
• L’atacant, un home de 29 anys, es va presentar en una comissaria perquè temia per la seua vida, ja que familiars de la víctima estaven seguint-lo

._000733
Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 29 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència comés el diumenge a Carlet, en el qual va espentar i va tirar al sòl a un altre home a l'eixida d'un caixer, sostraient-li 600 euros. El sospitós es va presentar en dependències policials, ja que afirmava que la família de la víctima l'estava seguint i temia per la seua vida.
L'ara detingut es va presentar la matinada d'ahir en una comissaria de València, manifestant que temia per la seua vida, ja que familiars de l'home al qual li havia robat el diumenge a Carlet, li havien seguit per Alzira i ara recentment a València.
Davant tals fets els agents van realitzar gestions per a comprovar la veracitat de les afirmacions, localitzant la denúncia del robatori amb violència comés el diumenge.
Els fets s'haurien produït al voltant de les sis de la vesprada del diumenge, quan un home es trobava en un caixer de la localitat valenciana de Carlet, i en eixir va rebre un colp al cap que el va derrocar per part d'un home, que una vegada en el sòl li van sostraure els 600 euros que acabava de traure.
Finalment els agents després de realitzar les comprovacions oportunes, ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència o intimidació. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.
E6D
Policia Nacional  

._000694

._000700