Arranca el 'IV Concurs Internacional de Cant MartÝn i Solerĺ a PolinyÓ de X˙quer

Viernes, 23 de abril de 2021 | e6d.es
• Entrevista a Joan Nogueroles, regidor de Cultura de l'Ajuntament de PolinyÓ de X˙quer
._000620
El certamen se celebra a Polinyà de Xúquer, del 23 al 25 d'abril, i l’organització ja ho té tot enllestit per a que els més de 30 participants inscrits puguen omplir de música la localitat des del recentment remodelat Centre Cultural Ausiàs March.
Programada durant l'esclat de la pandèmia del març passat de 2020, la quarta edició no es va poder celebrar-se i es va ajornar a enguany. Ara, el certamen es reprén amb una fase final en un concurs dirigit a cantants de qualsevol nacionalitat, l'edat dels quals no supere els 30 anys en el cas de les dones i 34 en el dels homes.
Des de l’organització estan desbordats davant les nombroses inscripcions a esta quarta edició i per al regidor de Cultura de l’Ajuntament de Polinyà de Xúquer Joan Nogueroles és una demostració de que el certament està totalment consolidat a la localitat.
El jurat repartirà un primer premi de 3.000 € i un segon de 1.000€, a més de dos guardons extraordinaris que reconéixer la millor interpretació de composició valenciana i la millor interpretació de composició de dona (novetat de 2021), així com el premi del públic.
“Quan un certamen de cant no para de créixer, edició rere edició, significa que hi ha molt de potencial líric al nostre país i certàmens com el de Polinyà donen l’oportunitat a eixos cantants que estan començant o encara estan immersos en els seus estudis a demostrar la seua vàlua i a obrir-se un espai en el meravellós món del cant”, assegura Joan Nogueroles.
E6D

 


 

._000681

._000696