Aquest dissabte Almussafes dóna la benvinguda al Nadal amb la ‘II Fireta de Nadal’

Sábado, 19 de diciembre de 2015 | e6d.es
• Vint comerços ixen al carrer, i altres cinc es vesteixen de festa dins del Mercat Municipal, per a oferir els seus millors productes per a aquestes dates


._000407


._000408
 
El Nadal arriba a Almussafes de la mà de la ‘II Fireta de Nadal’, un mercat que mostrarà els millors productes dels comerços locals en una gran celebració que també inclourà activitats infantils, l'actuació de la banda de tabal i dolçaina de la Colla d’Al-*mansáf i la presència del Pare Noel. Aquest dissabte 19 de desembre, els almussafenys tenen una cita amb el comerç de proximitat en aquesta iniciativa impulsada pel consistori municipal a través de les seues Regidories de Comerç i Mercats.
L'Ajuntament d'Almussafes ja ho té tot preparat per a la celebració de la ‘II Fireta de Nadal’, una iniciativa amb la qual el consistori municipal de la localitat donarà el tret d'eixida a aquestes populars festes i promourà la compra per part dels veïns de la localitat en els establiments del poble, “on el client pot trobar una àmplia varietat de productes de primera qualitat sense necessitat de desplaçar-se amb els seus vehicles, doncs tenen el millor a tan sols uns metres d'ells”, destaca la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.
Tot aquell que s'acoste fins a la fira, que romandrà oberta aquest dissabte 19 de desembre en horari de 10:30 a 19 h., i que estarà situada en el Mercat Municipal, la plaça del Mercat i el carrer Sant Ana, trobarà fins a 25 llocs dedicats a àmbits com l'alimentació, el tèxtil, els productes naturals, la perfumeria, la sabateria, l'esport, les flors, la llenceria, la fotografia, la perruqueria i la climatització. A més, els visitants disposaran també de stands dedicats a la l'interiorisme, l'òptica, la farmàcia i les acadèmies d'estudis.
“Els llocs del Mercat Municipal, igual que tots els comerços d'Almussafes, tenen la capacitat d'adaptar-se a les noves demandes del client i es caracteritzen per un tracte proper i personalitzat, dos atributs que els converteixen en necessaris i que els assistents a la fira comprovaran de primera mà”, comenta la regidora de Mercat, Paqui Oliver.
Durant la jornada, organitzada per l'Ajuntament d'Almussafes en col•laboració amb els comerciants del centre, s'oferiran diferents activitats paral•leles, com l'actuació que durà a terme la Colla d’Al-mansáf durant la inauguració matinal i el castell unflable i els tallers infantils, que es realitzaran d'11 a 13 h. i de 17 a 19 h. A l'interior del Mercat Municipal comptaran amb la presència del Pare Noel durant tot el dia, qui estarà arreplegant les cartes amb els desitjos dels xiquets de la localitat, amb l’ajuda de les Clavarrieses de la Divina Pastora de 2016. Al final de la vesprada, entorn de les 18 h., està prevista la celebració d'un sorteig de lots de regals entre els clients de la fira.
“Ens sentim plenament implicats amb la promoció del comerç local i per açò volem donar resposta a les necessitats i inquietuds que els establiments ens van traslladant”, assegura Davinia Calatayud.
Ajuntament d'Almussafes