Ana Valencia Soucase, proclamada Regina de les Festes de Turís

Sábado, 9 de julio de 2022 | e6d.es
• El 16 de juliol tindrà lloc l’exaltació oficial en la Plaça Vicent Ribes
._000634
Turís ha celbrat la proclamació de la Regina de les Festes, Ana Valencia Soucase. Un acte molt esperat per esta jove turisana, junt amb la seua Cort d’Honor, que van comprovar com la pandèmia retardava la celebració de les seues festes.
També va ser una nit molt especial per a Maria Sánchez González, i la seua cort, que finalment donen el seu relleu amb tota la normalitat i l’esplendor, després d’ostentar al càrrec des de 2019.
La nit fou perfecta per a totes elles si bé Ana fou la que amb més intensitat ho va viure rodejada de familiars i amistats. L’alcalde, Eugenio Fortaña, com a màxima autoritat turisana, fou l’encarregat de proclamar-la oficialment fent-li entrega del pergamí acreditatiu.
En el transcurs de la nit les joves van protagonitzar el seu primer cercavila, hi va haver focs d’artifici i es va produir el protocol·lari intercanvi de regals.
Un ambient que preludia el que es viurà dissabte, 16 de juliol, quan es produïsca l’exaltació oficial de la Regina de les Festes 2022 i la seua Cort d’Honor en l’acte que tindrà lloc en la Plaça Vicent Ribes.
Ajuntament de Turís