Ana Calatayud serà la candidata del partit Units per Carcaixent per a aconseguir el govern de la ciutat

Lunes, 9 de enero de 2023 | e6d.es
• “Afronte el repte de governar Carcaixent després de diversos governs del PP, Compromís i PSOE que han portat a la nostra ciutat a una situació molt complicada en molts aspectes”

._000006
Units per Carcaixent ja té candidata per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. La candidata és una cara coneguda a l'Ajuntament, perquè Ana Calatayud és regidor des de fa més de 10 anys.
Ana Calatayud encapçalarà una llista que comptarà amb noves cares i amb altres amb experiència en la política municipal. Calatayud ha agraït el suport dels afiliats i ha afirmat que “afronte el repte de governar Carcaixent després de diversos governs del PP, Compromís i PSOE que han portat a la nostra ciutat a una situació molt complicada en molts aspectes”.
Calatayud afirma que no és una política de professió, que mai ha viscut de la política i que sap el que és alçar-se tots els dies per a traure avant a la família, treballant com a assalariada en una empresa privada i atenent al mateix temps un negoci familiar, igual que la gran majoria dels veïns de Carcaixent.
“El temps que porte en contacte amb entitats de diferents sectors socials i la proximitat amb la ciutadania de Carcaixent m'han servit per a guanyar confiança i assumir amb molta més seguretat novament aquest repte”, ha assenyalat Calatayud.
Ha demanat el suport dels veïns de Carcaixent, “perquè les bases del projecte d’Units per Carcaixent estan ben definides i el treball realitzat pels regidors d’Units durant aquests últims anys ha donat els seus fruits i estem preparats per a assumir el repte de portar a Carcaixent pel bon camí, aportarem noves idees i projectes, un pla de futur per a saber on volem anar i les infraestructures i comunicacions que necessitem per a aconseguir un gran futur i, al mateix temps, atendre les necessitats diàries dels ciutadans mantenint sempre un diàleg permanent amb ells”.
“Els meus anys en la política municipal han suposat un procés de maduració que canvia la vida, però hui soc molt més capaç, tant per experiència com per motivació, sou molts els veïns i veïnes que cada dia ens traslladeu el vostre suport per a continuar treballant per Carcaixent”, ha indicat Calatayud, que afronta aquesta nova campanya electoral amb la mateixa il·lusió, humilitat i compromís que el primer dia i que el seu objectiu és governar Carcaixent per a contribuir a millorar la vida els seus veïns amb un equip entregat, amb ganes de treballar i molts projectes per a aconseguir un futur esperançador per a la ciutat.
UxC
 

._000853 

._000626