Amigó anuncia noves inversions del Govern de la Diputació en Carlet

Viernes, 7 de agosto de 2015 | e6d.es
• La vicepresidenta provincial s’ha reunit amb l’alcaldessa Maria Josep Ortega a la nova Diputació

._000256

._000383
Les primeres iniciatives són resoldre el servei de teleassistència i acometre una auditoria lumínica per a millorar l’enllumenat públic
La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Carlet i diputada autonòmica, Maria Josep Ortega, per a abordar les noves inversiones del govern provincial al municipi i a la comarca de la Ribera. Ambdues representants han assenyalat “la bona sintonia establida entre les institucions que, de segur, millorarà perquè una altra forma de gestionar és posible”, diu l’alcaldesa Maria Josep Ortega.
 
Més inversió en Benestar Social
Segons Maria Josep Amigó, “la nostra prioritat és la ciutadania, hem d’arromangar-se i treballar per a ells, escoltar els alcaldes i apostar per la millora del serveis públics amb una atenció preferent cap al Benestar Social”.
En aquest sentit, la vicepresidenta s’ha compromés a agilitzar la solució del servei de Teleassistència que, “tal com ha reivindicat l’alcaldessa, ha deixat vora 42 persones sense la tramitació de l’expedient adient, inclús alguns beneficiaris han faltat sense rebre l’ajuda”.
 
Auditoria Lumínica
Altra de les actuacions que acometrà Carlet immediatament és una auditoria lumínica perquè “segons ens ha comunicat l’alcadessa Maria Josep Segura, les bombetes instal.lades amb el pla de l’anterior diputació en lloc de millorar han perjudicat la qualitat de l’enllumenat públic, van a fosques i es necesita fer un canvi en el sistema de la llum”, explica la vicepresidenta provincial.
Sobre el nou pla d’inversió sostenible de la nova Diputació, l’alcaldessa ha avançat que hi ha diverses actuacions prioritàries a Carlet, com ara “la canalització d’aigües de la urbanització Ausiàs March, la potabilitzadora d’Alzira, perquè podem tindre problemes en un futur d’abastiment d’aigua a Carlet, o la rehabilitació i millora del Mercat Municipal”.
Dival