Amics de la Ribera és el nou líder del Circuit de Màdel gràcies a la victòria en el Torneig de Guadassuar

Domingo, 11 de septiembre de 2022 | e6d.es
• Canvi de líder en primera categoria després de la victòria d'Amics de la Ribera en el Torneig de Guadassuar

._000814
El Torneig de Guadassuar no va decebre el més mínim. El diumenge 4 de setembre es va reiniciar el Circuit de Màdel en les pistes d'Algepadel, que van viure una gran jornada de màdel amb canvis importants en la classificació general.
En 1a categoria, les semifinals van enfrontar a Deportes Frías amb Elmusa i Amics de la Ribera amb Els Llopis de Miramar. Elmusa va guanyar amb autoritat Deportes Frías, 'equip que fins ara mantenia el primer lloc de la classificació des de la primera jornada del Circuit. No obstant això, en la final no va poder superar Amics de la Ribera, que viu un moment dolç i que amb la victòria al torneig de Guadassuar es situa com a nou líder del Circuit.
En 2a categoria la final va ser molt igualada entre Colp Sec i L'Home Bo. La victòria se la va endur l'Home Bo per 5-4, la qual cosa li permet apropar-se a Colp Sec en el rànquing del Circuit. Pel que fa a 3a, novament va guanyar amb solvència Vodka Juniors, en esta ocasió davant l'equip Montagud. Vodka Juniors pràcticament ja és campió de la categoria i ha demostrat que la temporada que ve podrà competir amb els de 2a categoria.
L'entrega dels trofeus va anar a càrrec del tècnic d'esports de l'Ajuntament de Guadassuar i dels membres del club Toni Ferrer i Javi Machí.

El Circuit continuarà amb el Torneig de Riola, el 18 de setembre
Una vegada superades les vacances del mes d'agost, el Circuit afronta la part final de la temporada. El Torneig de Riola (la Ribera Baixa) es disputarà el 18 de setembre en el poliesportiu de la localitat i compta amb el patrocini del seu Ajuntament, així com també col·labora l’artista Marià de Sueca, Arròs Cèrcol i l'Ajuntament de Sueca. Per a participar en el Torneig de Riola cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com fins al 15 de setembre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 699 83 07 71. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.
Tota la informació en www.madelpilota.com  
www.madelpilota.com._000836
._000853