| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 23 de febrero de 2015

POBLACIONES » Alzira » Amb el concert de l’Agrupació ‘Ibn Jafadja’ finalitza la XXIII Setmana Cultural de la Malva d’Alzira
» Articulistas » Fallas » Fiestas » Miguel Á. Martínez » Música

Amb el concert de l’Agrupació ‘Ibn Jafadja’ finalitza la XXIII Setmana Cultural de la Malva d’Alzira

Nombrós públic es va acostar al casal per a gaudir de peces de música festera


._000314
El casal de la falla Plaça de la Malva d’Alzira va ser l’escenari triat dissabte passat per l’Agrupació ‘Ibn Jafadja’, de la Societat Musical d'Alzira, per a celebrar un "Concert de Falles” en el què es van interpretar diversos pasdobles i peces de música festiva.
Nombrós públic s'acostà al casal de la Malva per a escoltar els músics, dirigits per Alberto Sánchez Castillo, que van plasmar melodies molt conegudes per tots els assistents.
Es van interpretar Mel de romer, de Carles Romero; Chacone, de Gustav Holst; Cote d’Or, de Ferrer Ferran; L’ Entrà la Murta, de Salvador Giner; Xavi Cacau, de Pepe Grau; Pérez Barceló, de Bernabé Sanchis; El Xato, d’Alberto Sánchez i El tio Ramón, de Salvà i Olcina. L’Agrupació ‘Ibn Jafadja’, de la Societat Musical d'Alzira, oferien al públic un bis fent sonar novament Mel de romer i fora de repertori van interpretar Festa de carnestoltes. Com a anècdota cal ressenyar que Xavi Cacau és un pasdoble de Pepe Grau dedicat al músic de la Societat Musical d'Alzira Xavier Pérez Juanes, qui es trobava present en el concert i va ser invitat pel director, Alberto Sánchez, a tocar els plats en el seu pasdoble.
L’acte va estar organitzat per L’Associació Cultural Falla Plaça de la Malva que amb aquest acte va donar per finalitzada la seua XXIII Setmana Cultural.
Miguel Ángel Martínez
 


 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares