Alzira es converteix en la capital Lego de la Ribera, del 4 de febrer al 18 de març

Miércoles, 2 de febrero de 2022 | e6d.es
• Amb una gran exposició de construccions Lego en set llocs d’Alzira i que es podrà visitar fins al 18 de març

._000851
Alzira es converteix en la capital Lego de la Ribera, del 4 de febrer al 18 de març de 2022, amb la gran exposició ‘Alzira, un riu de bricks’, organitzada per l'Ajuntament d'Alzira, l'Associació Cultural Falla Plaça Germanies i la Regidoria de Patrimoni Històric, en col·laboració amb VALBRICK, Valencians Aficionats a Bricks de Construcció.
Aquesta megaexposició comptarà amb més d'una seu, en total set seus diferents, i tot per a disfrutar d'un recorregut per Alzira contemplant tot tipus d'escenes i muntatges realitzats amb peces de Lego.
Una exposició que, a més, comptarà amb la col·laboració dels guanyadors de LegoMasters España, Victor Bosca, veí d'Alzira, i Stefan Van Den Hoogen, el president de Valbrick.
Els llocs habilitats per a visitar les construccions Lego són: La Casa Consistorial, el MUMA, el Museu Faller, la Casa de la Cultura, La Gallera i la Biblioteca Municipal.
Per a concertar visites de grups, caldrà posar-se en contacte amb Museu Municipal d'Alzira, de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores, al telèfon 96 201 76 49 o al correu de [email protected]
E6D


 


._000759
._000647