Alumnes dels centres de Guadassuar i d’Alzira de Sentir Aula Suzuki han celebrat el Concert de Nadal a Carlet

Martes, 16 de diciembre de 2014 | e6d.es
• Amb prop de 200 intèrprets a l’escenari
 
Sentir Aula Suzuki ha celebrat este diumenge el seu tradicional Concert de Nadal, amb prop de 200 intérprets a l’escenari, entre alumnes, professors i pares en formació.
L’esdeveniment, que es va celebrar al Teatre Giner de Carlet, va comptar amb l’actuació del grup Calabruix, que es reunia a l’escenari després de 13 anys. La seua actuació va delectar el públic que s’hi trobava a la sala, com també els acompanyaments al repertori Suzuki en diversos moments del Concert.
El punt i final a l’esdeveniment el va posar la Nadala per Sentir, que van interpretar amb les seues veus els més menuts de la casa, els pre-twinkle, que amb 2 i 3 anys, acaben de prendre contacte amb l’instrument.
A l’inici del concert es va projectar el vídeo de la flash mob que els alumnes de Sentir Aula Suzuki van realitzar el passat 30 de novembre al CC Arena Multiespacio de València. Era la seua manera de felicitar els Nadals que s’acosten d’una manera  especial. Els ingredients, sempre els mateixos, xiquets i música.
El director de Sentir Aula Suzuki, Nico Bay, va aprofitar l’ocasió per anunciar la celebració de diverses activitats extraordinàries per a commemorar el 10 aniversari de l’Escola durant el pròxim 2015.