Alumnes del Taller Mediambiental treballen per millorar les zones enjardinades d’Algemesí

Miércoles, 1 de agosto de 2018 | e6d.es
• L'última actuació ha estat la rotonda de l’ermita de Sant Onofre

._000525


._000540
 
Els alumnes del Taller d'Ocupació "Qualitat Mediambiental d'Algemesí IV" han dut a terme l'ordenació i enjardinament de la redona situada davant l'ermita de Sant Onofre, aconseguint així millorar l'aspecte d'una de les principals entrades a la ciutat. Es tracta d'una actuació en què s'ha escollit un disseny vegetal sostenible amb espècies de baix consum hídric i escàs manteniment. Per a la construcció de les jardineres s'ha utilitzat travesses de via de roure. En tan sols un mes esta vintena d'alumnes de la quarta edició del taller Qualitat Mediambiental han aconseguit donar a esta rodona un aspecte agradable.
Aquesta ha estat una actuació que se suma a les ja realitzades pels alumes d'este taller que han treballat en la rehabilitació i manteniment del patrimoni natural i mediambiental de la Xopera i Llacuna del Samaruc, en la protecció i manteniment de jardins, zones verdes i zones naturals, en producció de plantes en viver
i en la gestió i manteniment de palmeres i arbres ornamentals.
El Taller d'Ocupació està adreçat a un total de 20 persones desocupades, dividides en dos grups, que tenen un contracte de formació i aprenentatge remunerat. Suposa una inversió total de més de 400.000 €, dels quals la Conselleria d'Economia Sostenible aporta 389.000 € i els consistori algemesinenc 18.000 euros.
”El programa taller d'ocupació es configura com un programa mixt d'ocupació i formació que té com a objecte millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades a qui va dirigit, per mitjà de la realització d'obres o serveis d'interès general i que la realització d'un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l'aprenentatge. És una fórmula que s’ha comprovat que és òptima per a la inserció laboral”, assegura el regidor de Treball, Marc Vendrell.
Ajuntament d'Algemesí


 
.
._000049

.
._000529