“Alteris, foro de debate y opinión” inicia a Carlet unes jornades de formació professional

Lunes, 26 de mayo de 2014 | e6d.es
• Es duran a cap demŕ i el prňxim dijous

._000279
“La formació professional dual. Reptes i experiències”, és el títol de les primeres jornades de formació professional que  l’associació cultural Alteris ha organitzat en col·laboració amb la Fundació Caixa Carlet, l’Ajuntament de Carlet i la Fundació Bromera. Aquestes jornades es desenvoluparan el dies 27 i 29 de maig a la Casa de la Cultura de Carlet, plaça del Convent i de la Vila a partir de les 17.30 h.
 Coordinades per Guillermo Camps Hernandis estan dirigides a docents tant de centres públics com privats de totes les etapes educatives en actiu i inscrits en borses de treball de la Conselleria d’Educació, membres de Consells Escolars, Ampes i públic en general. 
Entre els seus objectius principals estan , “fomentar el coneixement de la nova  normativa de la Formació Professional a la Comunitat Valenciana, difondre  experiències relacionades amb la FP dual, analitzar els pros i contres de la implantació de la FP dual a la Comunitat Valenciana i valorar l’impacte de la FP dual en el món educatiu i en el món empresarial”.
El  dimarts dia 27 Jesús García Gil, Inspector de la Conselleria d’Educació  donarà la conferència:”Novedades legislativas de la FP”, a continuació tindrem una segona conferència amb  títol “Modelo organizativo de la FP Dual” a càrrec d’ Arturo Torres García, Subdirector i cap d’estudis del Centre Xàbec (València).
El dijous dia 29 Sonsoles Jiménez González, Professora de FP del IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí, parlarà sobre la “La FP i Erasmus Class”, després finalitzarem amb la Taula Redona: “La FP Dual a la Ribera del Xúquer, experiències i propostes”, a càrrec de José Morante Valero, Director IES 9 Octubre (Carlet), Domingo González Sanchis, Director de l’EFA la Malvesia (LLombai) y Marcos Giménez Álvarez, Director CIFP Lluís Suñer (Alzira).
Guillermo Camps Hernandis
Coordinador de les Jornades